Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kachna na houbách a červeném víně

0.0
Kachna na houbách a červeném víně

Potřebné ingredience

1/2 kachny, houby, 2 cibule, 6 stroužků česneku, 1 rajský protlak, cca 0,5l č.vína, olej, sůl

Postup přípravy

Kachnu si rozdělíme na porce, omyjeme a osolíme. Za všech stran opečeme na rozpáleném oleji a vyndáme a odložíme. Na olej osmahneme na plátk ynakrájené houby ( já používám sušené), přidíme nadrobno nákrájenou cibulia pokrájený česnek. Když cibule zezlátne přidáme rajský protlat, opečené kousky kachny a podlijeme červeným vínem. Dusíme pod pokličkou do měkka a podle potřeby dále podléváme vínem. Podáváme s brambory nebo s rýží.

na talíři

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie