Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kuřecí kapsy

0.0
Kuřecí kapsy

Potřebné ingredience

kuřecí řízky (stehenní nebo prsní), anglická slanina, niva, horčice; na obalení: hladká mouka, vejce, sůl, provensálské koření; dále párátka, olej na smažení

Postup přípravy

Maso připravíme (omýt, naklepat, mírně osolit), potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické slaniny a doprostřed položíme kousek nivy (stačí poměrně malý). Plátek přeložíme, párátky sešpendlíme (stačí jen symbolicky, smažením se samo zpevní a slepí). Takto připravené kapsy obalíme v těstíčku, provedeném z hledké mouky, vejce, provensálského koření. Pozor! Těstíčko musí být hoooodně husté, aby z masa nestékalo. Pak už jen usmažíme :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie