(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
ŠPEKÁČKY V LEČU A NA PIVĚ - VÝBORNÉ

Potřebné ingredience
10 špekáčků (nebo podle počtu strávníků), kremžská hořčice, mleta paprika, 1 cibule , česnek, papričky (kozí rohy), tuk, jeden malý kečup, 1 zeleninové lečo (připravíme si klasicky jak děláte), 1 černé pivo.
Postup přípravy
Špekáčky nařízneme, uvnitř potřeme hořčicí, posypeme paprikou a vložíme plátek cibule, česneku a kozí roh.
Zbytek cibule nakrájíme a necháme v pekáčku na tuku osmahnout. Potom vložíme špekáčky, zalijeme kečupem, lečem a pivem a necháme v troubě 30minut zapéci. Podáváme s brambory nebo s pečivem.
Výborně se hodí v létě na terásku jako takové spestření nebo také jako oběd..
Zbytek cibule nakrájíme a necháme v pekáčku na tuku osmahnout. Potom vložíme špekáčky, zalijeme kečupem, lečem a pivem a necháme v troubě 30minut zapéci. Podáváme s brambory nebo s pečivem.
Výborně se hodí v létě na terásku jako takové spestření nebo také jako oběd..

A nyní můžeme dávat lečo s pivem...

Takto máme upečené a můžeme podávat.. dobrou chuť...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé