Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

ŠPEKÁČKY V LEČU A NA PIVĚ - VÝBORNÉ

0.0
ŠPEKÁČKY V LEČU A NA PIVĚ - VÝBORNÉ

Potřebné ingredience

10 špekáčků (nebo podle počtu strávníků), kremžská hořčice, mleta paprika, 1 cibule , česnek, papričky (kozí rohy), tuk, jeden malý kečup, 1 zeleninové lečo (připravíme si klasicky jak děláte), 1 černé pivo.

Postup přípravy

Špekáčky nařízneme, uvnitř potřeme hořčicí, posypeme paprikou a vložíme plátek cibule, česneku a kozí roh.
Zbytek cibule nakrájíme a necháme v pekáčku na tuku osmahnout. Potom vložíme špekáčky, zalijeme kečupem, lečem a pivem a necháme v troubě 30minut zapéci. Podáváme s brambory nebo s pečivem.

Výborně se hodí v létě na terásku jako takové spestření nebo také jako oběd..

A nyní můžeme dávat lečo s pivem...

Takto máme upečené a můžeme podávat.. dobrou chuť...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie