(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
TVAROHOVÉ NOKY S JAHODOVOU OMÁČKOU
Potřebné ingredience
MĚKKÝ TVAROH, JEDNO VEJCE, 2 LŽÍCE HRUBÉ KRUPICE, 2 LŽÍCE HRUBÉ MOUKY, SMETANA KE ŠLEHÁNÍ, CUKR, ČERSTVÉ JAHODY.
Postup přípravy
TVAROH, HRUBÁ KRUPICE, VEJCE A HRUBÁ MOUKA, UMÍCHÁM TĚSTO, ABY SE DALY TVAROVAT KOULE CCA VELIKOSTI VLAŠSKÉHO OŘECHU. TĚSTO NECHÁVÁM ODSTÁT, TŘEBA HODINKU, PAK TEPRVE VAŘÍM, 5 - 10 MINUT, DLE VELIKOSTI KOULÍ. ZATÍM SI MŮŽETE PŘIPRAVIT OMÁČKU, JAHODY ROZMAČKÁTE S CUKREM, A ZALIJETE SMETANOU NA ŠLEHÁNÍ. UVAŘENÉ NOKY POLÉVÁME STUDENOU OMÁČKOU. DOBROU CHUŤ
UVAŘENÉ NOKY
A JEŠTĚ OMÁČKA Z JAHOD, ŠLEHAČKY A CUKRU
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jarla
(upraveno)
16. 7. 2014, 19:55
Zkusím
bakyka
(upraveno)
2. 6. 2014, 21:03
jahodovou omáčku dělávám k lívancům, naučila jsem se to od tchýňky, je to moc dobré pro změnu zkusím i tyto tvarohové noky
Zrušený účet
(upraveno)
2. 6. 2014, 19:16
Díky moc Pochutnali jsme si celá rodina