(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
NEPEČENÝ DORT
Potřebné ingredience
DVA TVAROHY, ŽELATINU, JEDEN ŽLOUTEK, LŽÍCE MÁSLA, CUKR DLE CHUTI, MLÉKO, PIŠKOTY A JAHODY
Postup přípravy
PŘIPRAVÍME ŽELATINU DLE NÁVODU, PŘIDÁME TVAROH, JEDEN ŽLOUTEK, MÁSLO, CUKR DLE CHUTI. DODORTOVÉ FORMY DÁME PIŠKOTY A ČERSTVÉ JAHODY, VRSTVU KRÉMU, PIŠKOTY A JAHODY, OPĚT VRSTVU KRÉMU. V CHLADNIČCE NECHAT ULEŽET DO DRUHÉHO DNE.
NA POSLEDNÍ DORT JSEM ZKOUŠELA ŽELATINU ZA STUDENA A JE DOBRÁ, TAKŽE DOPORUČUJI TUHLE. LONI JSEM NEJVÍCE POUŽÍVALA PLÁTKOVOU
DORTOVÁ FORMA PŘIPRAVENÁ S PRVNÍ VRSTVOU
KRÉM
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé