(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Nepečený dezert
Potřebné ingredience
2x máslové sušenky typu be-be, 2x bourbon vanilla(lidl -firma King Frais - je to tuhý vanilkový pudink), 2x zakysaná smetana,1 vanilkový cukr. Recept mám od kamarádky, která zkusila z bourbonu nepečený dezert a musím přiznat,že je moc dobrý a zkouška dopadla na jedničku.Proto jsem ráda, že Vám ho mohu představit. Kdo z Vás má rád čokoládovou chuť, firma prodává i bourbon čokoládový.( 1 ks 29.90)
Postup přípravy
Vyložíme si plech nebo vyšší misku pečícím papírem(já využila pekáček s oušky).Poklademe sušenkami, potřeme bourbonem, nešetříme krémem.Poklademe druhou vrstvu sušenek,potřeme opět bourbonem,pokračujeme takto dál, až nám sušenky dojdou. Vrchní patro zakončíme bourbonem.Na to dáme smíchanou zakysanou smetanu s vanilkovým cukrem, posypeme kakaem, nebo nastrouhanou čokoládou.Necháme do druhého dne uležet.(určitě lze sušenky pokapat rumem,čí kávou)
Dobrou chuť
Dobrou chuť
Takto to vypadá
Již začínám druhou vrstvu
další patro..
poslední vrstva zakončená zakysanou smetanou,posypat grankem,kakaem,čokoládou
Večer posypané kakaem,ráno posypáno lépe :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
romca2
(upraveno)
24. 3. 2013, 20:00