Zobrazit přihlášovací formulář

Sladká jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Rohlíkové taštičky s povidly

0.0
Rohlíkové taštičky s povidly

Potřebné ingredience

rohlíky,mléko, pol.mouka,
povidla, mák, perník

Postup přípravy

Když vám zbydou rohlíky,zkuste tento recept,našla jsem ho na slovenském mmb,není můj,připadal mi jednoduchý, rohlíky jsem zrovna měla,jen 3,tak jsem to zkusila k večeři a musím říct ,že mě to úplně nadchlo ,jednoduché, nijak pracné a je toho dost i z pár rohlíků.Od té doby už jsem dělala několikrát,i k obědu ,ale to už aspoň ze 6 rohlíků ,z těch tří mi nic nezbylo, děti to snědly.
Takže ,rohlíky nakrájejte a zalijte mlékem,aby se nasákly ,ne aby plavaly,kdyžtak trochu vymačkejte a mléko slijte,ale mokré to být musí a pak přisypávejte pol. mouku ,aby jste zpracovali těsto.Pak už jen rozválet, vykrájet kolečka ,dát na každé trochu povidel,přehnout a vidličkou utěsnit okraj.Můžete i jenom z kousků uválet nočky,kdo nechce plněné. Uvaříme v osolené vodě, dokud nevyplavou,oddělíme od dna ,aby se nepřichytly a sypeme mákem ,perníkem ,co kdo má rád a samozřejmě pomastíme.Opravdu výborné.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kamve 6. 11. 2010, 8:30
Opravdu rychlé a nečekaně dobré (Y) (Y) :-) (Y), zkusila jsem i na slano, plněné salámem a taky nemají chybu :-$ :-$
santina 7. 11. 2009, 20:01
tak tenhle recept zabodoval (Y) nečekala jsem že to bude tak dobrý (zajic) dala jsem do toho strouhaný jablka a skořicový cukr (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček 15. 6. 2009, 20:47
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie