Zobrazit přihlášovací formulář

Podkova

0.0
Podkova

Potřebné ingredience

Pařížský dortík,marcipánové ozdoby

Postup přípravy

Měla jsem upéct pažíž podkovu-to jsem ale netušila,že to bude takový oříšek.Formu podkovy mam tu největší a šlehačkový krém je hodně jemný,takže manipulace s hotovým dortem byla skoro vraždou.

jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 21. 6. 2009, 22:33
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
federka 20. 6. 2009, 19:21
vypadá moc krásně a mňamkově (zajic) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
berrries 20. 6. 2009, 19:20
(Y) (Y) (Y) (Y)úžasná hned bych si (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
Zrušený účet 20. 6. 2009, 17:31
Moc krááááásnááá podkovička (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie