Zobrazit přihlášovací formulář

ASPIK S UZENINOU

0.0
ASPIK S UZENINOU

Potřebné ingredience

2 pol. lžíce želatiny
l5 dkg šunk. salámu nebo uz. maso
1 malá majonesa / já nedávám/
1 velká moravanka / feferonku vyhodit/
1masox
2 uvařená vejce

Postup přípravy

želatinu rozpustit ve 250 ml vody, náhřát, ale nevařitm, přidat masox, do chladného dát
nakrájený salám, moravanku i s lákem a půlky vajec, vše nalít do žebrové formy a dát do lednice nejméně na 3hod. vyklopit a nakrájet.
Dobrou chutˇ.

A ještě můj komentář:
váženou želatinu v poslední době jsem nedostala koupit, tak používám "želatinu na vaj. tlačenku", majonesu nedávám vůbec, do žebrové formy si napustím studenou vodu než ji naplním /aby se aspik lehčeji vyklopil/ a já to v lednici nechávám nejraději přes noc.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie