Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

RYCHLÝ OVOCNÝ KOLÁČ

0.0
RYCHLÝ OVOCNÝ KOLÁČ

Potřebné ingredience

1 KELÍMEK POLOHRUBÉ MOUKY,1 KELÍMEK HRUBÉ MOUKY,1/2 bal. PRÁŠKU DO PEČIVA,1 VEJCE,1 LŽÍCE CUKRU,1 VANIL.CUKR,1,5 KELÍMKU JOGURTU /ideální je smetanový-není tolik řídký/,1 KELÍMEK OLEJE.
NAVRCH OVOCE + DROBENKA.
DROBENKA: 50g másla,50g moučkového cukru,60g polohrubé mouky.

Postup přípravy

Příprava je ideální-všechny surovimy smícháme - hl. + polohr. mouku,prášek do pečiva,cukr,vejce,jogurt,olej-nalijeme do předem vymazané a vysypané koláčové formy.Poklademe ovocem /já v mazáku našla ostružiny,ale výborný je i rybíz,meruňky,jahody...atd./ a posypeme drobenkou.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
POZN.recept jsem našla v jedné kuchařce a oblíbil si ho i manžel a děti,protože koláč zvládnou sami upéct a všem moc chutná.

DOBROU CHUŤ.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

P.A.V.L.A 5. 4. 2014, 12:33
(Y) (Y) (Y)
irisaa 5. 7. 2013, 16:18
no udělala sem ho přesně podle vašeho popisku a nic moc teda,asi tam mate chybu napsanou pisete polohrubou a hrubou mouku a pak v postupu poloh,a hladkou .. (N)
Kučis 5. 4. 2014, 12:23
@irisaa Ireno díky za upozornění-omlouvám se,ale opravdu tam patří hrubá i polohrubá mouka-překlepla jsem se jen v postupu o jedno písmenko...prostě smícháte všechny sypké směsi .....atd.... :-$.Nám-hlavně manželovi,který nemá rád kynuté těsto koláč chutná :-) a v receptech ho mám právě kvůli manželovi aby jej snadněji našel-v knize svých receptů se asi vyznám jen já sama ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie