(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Polévka minestrone

Potřebné ingredience
Rajský protlak, bobk. list, nové koření, koř. zelenina, cibule, brambory, smetana, bazalka, sýr, sůl.
Postup přípravy
Vaříme protlak s vodou (3x více vody než protlaku), přidáme koření, zeleninu, cibuli a brambory. Vaříme do změknutí.
Potom rozmixujeme (pokud máme malé kousky, nemusíme - ale já mám radši rozmixovanou).
Dle potřeby zahustíme hl. moukou, když máme hodně zeleniny, nemusíme.
Po odstavení vlijeme šlehačku nebo zakys. smetanu (já dnes dala mléko a nic jsem tím nezkazila).
Přidáme trochu bazalky.
Na talíř nalijeme polévku a na ní poklademe sýr.
Můžeme podávat také v chlebu nebo s opečeným toastem.
Navrch zdobíme kopečkem šlehačky.
Děti ji milují (je podobná rajské, ale je lepší).
Potom rozmixujeme (pokud máme malé kousky, nemusíme - ale já mám radši rozmixovanou).
Dle potřeby zahustíme hl. moukou, když máme hodně zeleniny, nemusíme.
Po odstavení vlijeme šlehačku nebo zakys. smetanu (já dnes dala mléko a nic jsem tím nezkazila).
Přidáme trochu bazalky.
Na talíř nalijeme polévku a na ní poklademe sýr.
Můžeme podávat také v chlebu nebo s opečeným toastem.
Navrch zdobíme kopečkem šlehačky.
Děti ji milují (je podobná rajské, ale je lepší).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé