Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Polévka minestrone

0.0
Polévka minestrone

Potřebné ingredience

Rajský protlak, bobk. list, nové koření, koř. zelenina, cibule, brambory, smetana, bazalka, sýr, sůl.

Postup přípravy

Vaříme protlak s vodou (3x více vody než protlaku), přidáme koření, zeleninu, cibuli a brambory. Vaříme do změknutí.
Potom rozmixujeme (pokud máme malé kousky, nemusíme - ale já mám radši rozmixovanou).
Dle potřeby zahustíme hl. moukou, když máme hodně zeleniny, nemusíme.
Po odstavení vlijeme šlehačku nebo zakys. smetanu (já dnes dala mléko a nic jsem tím nezkazila).
Přidáme trochu bazalky.

Na talíř nalijeme polévku a na ní poklademe sýr.
Můžeme podávat také v chlebu nebo s opečeným toastem.
Navrch zdobíme kopečkem šlehačky.

Děti ji milují (je podobná rajské, ale je lepší).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie