(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Česká minestrone:)
Potřebné ingredience
Kořenová zelenina - mrkev, celer, cibule, česnek, rajčatový protlak, kostka vývaru (zel., kuřecí) mražený hrášek, kukuřice), hrstka těstovin, strouhaný eidam, 2 ks bobkového listu, 2-3 ks rajčat, lžíce hl. mouky, podravka..
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibulku, česnek, přidáme kořenovou zeleninu, nakrájená spařená rajčata, zahustíme trochou hl. mouky, přidáme vývar, rajčatový protlak, bobk. list a vaříme doměkka, pak přidáme těstoviny, mraženou zeleninu a ještě dovaříme..popř. dochutíme podravkou..před podáváním dáme do talíře nastrouhaný sýr.. Kdo má rád pálivé může při vaření přidat třeba feferonku a pod..Rychlá a chutná povéka co zasytí:).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé