(recept
si oblíbilo 46 návštěvníků)
Katův šleh - snadný a výborný
Potřebné ingredience
750 g kuřecí maso, 2 ks cibule, 100 g sterilované kapie, 80 g feferonky, 100 g kečup, olej, worcester, sůl, pepř
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji orestujeme téměř doměkka. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, přidáme kapie, rozsekané feferonky, kečup, worcester a krátce vše podusíme.
Katův šleh je lehce pikantní a podáváme k němu hranolky, krokety nebo chléb, my máme nejraději bramboráčky :o)
Katův šleh je lehce pikantní a podáváme k němu hranolky, krokety nebo chléb, my máme nejraději bramboráčky :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
brčule123
(upraveno)
16. 12. 2010, 9:29
Vyzkouším
Ledura
(upraveno)
15. 12. 2010, 18:27
Korin
(upraveno)
12. 2. 2010, 9:33
Je dobrý i bez feferonek? Pálivý moc nemusím, ale vypadá to úžasně...
ren.ka
(upraveno)
16. 12. 2008, 22:53
Nadi kaťáček je opravdu výborný, u nás je už jedním z nejoblíbenějších jídel . Moc děkujeme za inspiraci
Monanta
(upraveno)
13. 1. 2009, 13:25
@ren.ka
Tak to jsem moc ráda a děkuji za krásný komentář
Katka.J.
(upraveno)
21. 6. 2007, 15:05
Je to vynikající, já jsem to ještě trochu podlila vodou a udělala k tomu rýži , a i tak je to velikánská bašta
Amra00
(upraveno)
25. 5. 2007, 15:17
Receptík jsem hned vyzkoušela a je to bezvadná a hlavně výborná rychlovka Rozhodně musím doporučit