(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kořeněná játra

Potřebné ingredience
drůběží játra, hladká mouka, koření podle chuti (já dávám majoránku, oregáno, pepř, mletý kmín, papriku), sůl, olej na smažení
Postup přípravy
Do mouky (stačí jen trochu, aby nám to vyšlo na obalení jater) zamícháme koření a ve směsi obalíme játra, dáme smažit na trochu oleje. Solíme až ke konci. Podáváme s vařeným bramborem, zeleninovou oblohou a zelným salátem. Je to moc dobré. Zelný salát dělám z nastrouhané mrkve, zelí nakrouhané na nudličky, malá cibule na drobno, osolit, opepřit bílým pepřem a promíchat s majonézou smíchanou se zakysanou smetanou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
27. 10. 2014, 12:12

nahlásit

lidare
(upraveno)
23. 2. 2014, 13:10



nahlásit

Mach
(upraveno)
10. 8. 2009, 16:29
Jatýrka milujem,salátek taky



nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
10. 8. 2009, 13:28





nahlásit