Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept

Mexické chilly

0.0
Mexické chilly

Potřebné ingredience

250 g mletého masa,1 pechovka červených fazolí (v plechovce), 2 cibule, 1 kostka masoxu,chilly koření,česnekové koření nebo 2 stroužky česneku,kečup nebo rajský protlak.

Postup přípravy

1. Na půlkolečka nakrajíme CIBULI necháme zesklovatět na oleji,přidáme MLETÉ MASO a do něj hned hodíme 1 kostku MASOXU,osmažíme a ke konci nasypeme ČERVENÉ FAZOLE,nechéme prohřát a nakonec podle chuti a snesitelnosti přidáme CHILLY KOŘENÍ,ČESNEKOVÉ KOŘENÍ nebo 2 stroužky ČESNEKU a KEČUP nebo RAJSKÝ PROTLAT,promícháme a ihned podaváme nejlépe s krajícem CHLEBA...

INGREDIENCE

ZESKLOVATĚNÍ CIBULE

CIBULE S MLETÝM MASEM A MASOXEM

CIBULE S MLETÝM MASEM,MASOXEM A ČERVENÝMI FAZOLEMI

KONEČNÁ PODODA "MEXICKÉHO CHILLI"

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Mach 10. 8. 2009, 16:28
To bych si dala (pl) (pl) (pl)
Ilonáček 10. 8. 2009, 13:28
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie