(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
arménské palačinky
Potřebné ingredience
těsto na palačinky- klasika- mléko, vejce, sůl, hl mouka 1 mleté maso cca 500g , sladká paprika, sůl pepř olej na osmažení
Postup přípravy
nasmažíme si palačinky, které plníme směsí, poté zabalíme - jako štrůdl-aby nám nic nevypadávalo a osmažíme ze všech starn na tuku, podáváme třeba s ledovým salátkem
směs: maso orestujeme na tuku, přidáme sůl, pepř a sl. papriku, podlijeme vodou a zadusíme, po zchladnutí plníme
Receptík jsem odkoukala od kluků v akci a je to mňamka
směs: maso orestujeme na tuku, přidáme sůl, pepř a sl. papriku, podlijeme vodou a zadusíme, po zchladnutí plníme
Receptík jsem odkoukala od kluků v akci a je to mňamka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
11. 2. 2011, 19:15
A není ta palačinka spálená, nejdřív jí upeču a pak zase jí peču s masem
luccka
(upraveno)
11. 2. 2011, 20:42
@
nene, palačinka zůstane krásně měkká, smaží se jen chvilku, aby změnila barvu
luccka
(upraveno)
11. 2. 2011, 19:06
Už jsem je také zkoušela, také podle kluků v akci :o) bylo to moc dobré, sice mastnější, ale když se použije méně tučné maso a palačinky se pak nechají důkladně okapat na ubrousku, tak je to dobrota
Luciášš
(upraveno)
24. 2. 2011, 13:52
@luccka
opožděně píši- nejlepší je palačinky smažit bez tuku na sucho, a odlehčit to salátkem, mastnější to je,ale
Luciášš
(upraveno)
24. 2. 2011, 13:52
@luccka
opožděně píši- nejlepší je palačinky smažit bez tuku na sucho, a odlehčit to salátkem, mastnější to je,ale
MÁCA 49
(upraveno)
10. 2. 2011, 19:22
Taky jsem na to koukala a mám stejný názor,že to bude asi hodně mastné. Chtěla bych to ale vyzkoušet je to zajímavé
lidare
(upraveno)
10. 2. 2011, 14:13
A to se ničím neobalí,myslím třeba těstíčko... ???
Luciášš
(upraveno)
10. 2. 2011, 16:23
@lidare
nene, jen normálně zabalené opéct- výsledek vidíte
kopretin.a
(upraveno)
10. 2. 2011, 16:29
@Luciášš
nebylo by lepší to zapéct už jen na sucho v troubě? palačinky jsou smažené na tuku, ta náplň je mastná...a zase smažit na tuku
Basic
(upraveno)
10. 2. 2011, 16:42
@kopretin.a
Koukala jsem na ten díl a říkala jsem si to samé, plavalo to v tuku, ale určitě je to chutné. Asi zkusim s mírnou obměnou, (méně mastnou)
mišus
(upraveno)
10. 2. 2011, 14:10
Také jsem na to koukala a chystám se to udělat.