Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře na talíři

0.0
Kuře na talíři

Potřebné ingredience

celé kuře (ideálně něco kolem 1 kg), sůl

Postup přípravy

Úžasně jednoduché, dietní a námi zamilované jídlo.
Ještě budete potřebovat hluboký talíř (mám pro tento účel vyhrazený úplně obyčejný levný porcelánový talíř).

Kuře osolit uvnitř i zvenčí a položit do hlubokého talíře (prsama dolů). Talíř vložit do vyhřáté trouby (pro jistotu pod něj dát ještě plech, kdyby šťáva přetekla) a nechat péct asi 1 hod do zlatova.
Kuřátko se krásně upeče a v talíři zůstane zachycená vypečená šťáva.

Kuře osolit uvnitř i zvenčí a položit do hlubokého talíře (prsama dolů). Talíř vložit do vyhřáté trouby (pro jistotu pod něj dát ještě plech, kdyby šťáva přetekla) a nechat péct asi 1 hod do zlatova.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie