STAROČESKÁ LEPENICE-příloha i samostané jídlo :-)

Potřebné ingredience
brambory, kysané zelí, cibule, máslo, sůl a pepř
Postup přípravy

uvaříme brambory skoro jako na bramborovou kaši tak, aby po vmíchání másla zůstaly i kusy brambor

kysané zelí si odkapeme, šťávu malinko vymačkáme a nakrájíme na kousíčky

cibulku nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova na trošce oleje

uvařené brambory slijeme a přídáme máslo a zamícháme tak, aby byla hustší kaše s kousky brambor

do kaše přidáme osmaženou cibulku a nakrájené kys. zelí

vše smícháme a osolíme či i opepříme dle chuti
DOBROU CHUŤ!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
































































