Bramboráková buchta v zeleninovém kabátku
Potřebné ingredience
10 větších brambor
0,5 kg polohrubé mouky
česnek, sůl, pepř a majoránka
kvásek
Postup přípravy
Připravíme si kvásek. Brambory nastrouháme a ochutíme jako bramborák, přidáme kvásek a necháme
1 hodinu kynout. Nalijeme do sádlem vymazaného plechu a pečeme při 180 stupních asi hodinu. Jakmle začne zlátnout kůrka, můžeme potřít sádlem.
1 hodinu kynout. Nalijeme do sádlem vymazaného plechu a pečeme při 180 stupních asi hodinu. Jakmle začne zlátnout kůrka, můžeme potřít sádlem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
7. 9. 2009, 13:20
snecka
(upraveno)
5. 9. 2009, 11:29
vypadá to krásně, už jen na první pohled!!!!! bude se to krásne papat