Zobrazit přihlášovací formulář

Máslový had

0.0
Máslový had

Potřebné ingredience

čokoláda hořká: 100 g
čokoláda mléčná: 400 g
máslo: 250 g
smetana ke šlehání: 250 ml
cukr vanilkový: 2
sušenky máslové: 300 g
želatina: 1 pásek
lentilky: 2

Postup přípravy

Nalámeme oba druhy čokolády‚ kte­ré s máslem a šlehačkou rozmícháme ve vodní lázni, a přidáme vanilkové cukry. Dno věncové formy vyložíme několika sušenkami a potřeme čokoládovou polevou (část si odložíme na potření). Postup opakujeme‚ dokud sušenky nespotřebujeme. Poslední vrstvu by měly tvořit sušenky. Přes noc dáme do ledničky.

Formu nahřejeme, korpus svisle rozčtvrtíme a ze čtvrtek poskládáme hada. Jeden konec zašpičatíme jako hlavu‚ odříznuté kousky nasadíme jako ocas. Oči jsou z lentilek‚ jazyk ze želatinového pásku nebo jedlého papíru.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 20. 9. 2009, 23:44
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 19. 9. 2009, 17:02
Tak to je paráááádníííí (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
darinka30 19. 9. 2009, 14:17
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
simeks 19. 9. 2009, 13:28
(Y)to musí být mňamka (^) ani to není moc náročné na přípravu |:o) Mohla by jste prosím ještě prozradit jaké sušenky používáte?
MB1710 28. 9. 2009, 14:21
@simeks nejlepší jsou albertky ,bebe a máslové kolečka .Je výborný zkuste ho . (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie