Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

ZAPEČENÉ RAJSKÉ TOUSTY

0.0
ZAPEČENÉ RAJSKÉ TOUSTY

Potřebné ingredience

1 VEKA NEBO BAGETA
8 VYZRÁLÝCH RAJČAT
2 VEJCE
2 LŽÍCE MÁSLA
1 CIBULE
100 dkg NASTROUHANÉHO SÝRA
SŮL

Postup přípravy

TYTO TOUSTY VELICE RÁDA DOPORUČUJI. NAŠLA JSEM JE JEDNOU V ČASOPISE POŠLI RECEPT. JE TO ASI UŽ ROK, CO JSEM HO NAŠLA. DĚLÁM HO NA KAŽDOU OSLAVU, JE VELICE CHUTNÝ A JEDNODUCHÝ, TAKŽE TO ZVLÁDNE ÚPLNĚ KAŽDÝ :-). PŘEJI DOBROU CHUŤ
PETRA A DAVČA

1. NA MÁSLE OSMAHNEME NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULI. RAJČATA VLOŽÍME NA NĚKOLIK MINUT DO VROUCÍ VODY, NEŽ PRASKNE SLUPKA. POTOM JE VYJMEME A SLUPKU ODSTRANÍME

2. RAJČATA POKROJÍME NA MALÉ KOUSKY DUSÍME NA CIBULCE, AŽ RAJČATOVÁ SMĚS ZHOUSNE (ASI 10 MINUT

3. SMĚS NECHÁME CHVILKU PROCHLADNOUT, PŘIDÁME DO NÍ ROZŠLEHANÁ VEJCE A NASTROUHANÝ SÝR. NAKONEC SMĚS OSOLÍME A ŘÁDNĚ PROMÍCHÁME.

4. VEKU POKRAJÍME A JEDNOTLIVÉ PLÁTKY POTÍRÁME RAJČATOVOU SMĚSÍ. NAROVNÁME JE NA PLECH A DÁME ZAPÉKAT DO PŘEDEHŘÁTE TROUBY ASI NA 15-20 MINUT.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 16. 8. 2018, 11:49
(clamp) (clamp)dobrý nápad rajčat je zatím dost
enestejša 21. 8. 2012, 11:33
Zajímavé,určitě vyzkouším.
Bamboola 7. 9. 2011, 11:17
Taky dělávám, jen dávám víc sýra a nechávám déle vařit aby se odpařila voda a nebylo to moc řídké, je to výborné, milujem to celá rodina (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie