ZAPEČENÉ RAJSKÉ TOUSTY
Potřebné ingredience
1 VEKA NEBO BAGETA
8 VYZRÁLÝCH RAJČAT
2 VEJCE
2 LŽÍCE MÁSLA
1 CIBULE
100 dkg NASTROUHANÉHO SÝRA
SŮL
Postup přípravy
PETRA A DAVČA
1. NA MÁSLE OSMAHNEME NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULI. RAJČATA VLOŽÍME NA NĚKOLIK MINUT DO VROUCÍ VODY, NEŽ PRASKNE SLUPKA. POTOM JE VYJMEME A SLUPKU ODSTRANÍME
2. RAJČATA POKROJÍME NA MALÉ KOUSKY DUSÍME NA CIBULCE, AŽ RAJČATOVÁ SMĚS ZHOUSNE (ASI 10 MINUT
3. SMĚS NECHÁME CHVILKU PROCHLADNOUT, PŘIDÁME DO NÍ ROZŠLEHANÁ VEJCE A NASTROUHANÝ SÝR. NAKONEC SMĚS OSOLÍME A ŘÁDNĚ PROMÍCHÁME.
4. VEKU POKRAJÍME A JEDNOTLIVÉ PLÁTKY POTÍRÁME RAJČATOVOU SMĚSÍ. NAROVNÁME JE NA PLECH A DÁME ZAPÉKAT DO PŘEDEHŘÁTE TROUBY ASI NA 15-20 MINUT.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé