Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

KUŘECÍ MASÍČKO V ČESNEKOVÉM TĚSTÍČKU

0.0
KUŘECÍ MASÍČKO V ČESNEKOVÉM TĚSTÍČKU

Potřebné ingredience

HLADKÁ MOUKA
SOLAMYL
VODA
KUŘECÍ MASO
SŮL
OLEJ SOJOVÁ OMÁČKA
TATARSKÁ OMÁČKA
ČESNEK

Postup přípravy

6 VRCHOVATÝCH LŽIC HLADKÉ MOUKY + 2 VRCHOVATÉ LŽÍCE SOLAMYLU + VODA DLE POTŘEBY = TESTÍČKO

OSOLENÉ KOUSKY OBALÍME V TĚSTÍČKU A UPEČEME DO ZLATOVA NA ROZPÁLENÉM OLEJI

NA ČISTOU ROZPÁLENOU PÁNEV DÁME KOUSKY V TĚSTÍČKU
POKAPEME SOJOVKOU A POLIJEME SMĚSÍ Z TATARKY A ČESNEKU A ZNOUVU ORESTUJEME A PROMÍCHÁME TAK ABY SE KOUSKY V ČESNEKOVÉ SMĚSI CELÉ OPATLALY.
TROCHU OPEČEME Z OBOU STRAN ABY TO MĚLO BARVU A PODÁVÁME.
POZOR OPATRNĚ RÁDO SE TO PAK UŽ PŘICHYTÁVÁ A TO JE PAK NAHOŘKLÉ.

DOBROU CHUŤ JE TO MŇAMKA NA FIGURU :O)))

MASÍČKO NASOLÍME

6 LŽIC HLADKÉ MOUKY

2 LŽÍCE SOLAMYLU

VODU DLE POTŘEBY

VYTVOŘIT TĚSTÍČKO

OBALIT MASO

NA OLEJI UPÉCT

MEZI TÍM SI PŘIPRAVÍME SMĚS TATARSKÉ OMÁČKY A ČESNEKU

:O)

NA ČISTOU ROZPÁLENOU PÁNEV DÁME ZNOVU MASO JIŽ UPEČENÉ V TĚSTÍKU A ZAKÁPNEME SOJOVKOU DLE LIBOSTI A ORESTUJEME

NAKONEC PŘIDÁME ČENEKOVOU SMĚS POŘÁDNĚ PROMÍSÍME ORESTUJEME DO ZLATOVA

HOSPODYŇKÁM MEZI TÍM DOPORUČUJI - NEOŠIDIT SE :O)

HOTOVO :O)

DOBROU CHUŤ :O)

PAK UŽ JEN ASI 3 HODINY NA KOLE ABY JSTE TUTO SPECIALITKU VYPOTILY A JE TO :O)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie