Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

DOMÁCÍ SULC

0.0
DOMÁCÍ SULC

Potřebné ingredience

1 KG vepřové,1 koleno,2 packy, vajíčka,okurky, želatina 4 p,sůl,pepř 2 masox

Postup přípravy

Opláchneme maso dáme vše vařit do většího hrnce a přidáme masox,když je moso měkké vyndáme a nakrájíme na malé kousky ,a poklademe na dno pekáče, větší vrstvu masa ...potom si uvaříme vajíčka ...mezi tím si na maso poklademe okurky kolečka po celé ploše...na vrch dáme plátky uvařeného vajíčka.Do vody ve které jsme vařili maso dáme želatinu a rozmícháme horkém vývaru,dochutíme solí ,pepřem a nalijeme na sulc,až po okraj pekáče.Dáme ztuhnout do lednice na 3 hodky nebo na balkon ,můžeme podávat s octem.

atakto je hotovo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kleop 27. 12. 2009, 17:58
Vypadá to opravdu krásně, (Y) (Y) (Y), proč přidáváte želatinu? Myslím že sulc ztuhne na zakladě kůžiček z kolene a pacek.Nebojte se toho a želatinu klidně vynechte. (F) (F) (F)
hera123 30. 12. 2015, 12:02
@kleop Spíš by mě zajímalo proč Masox :-o
hvezdamodra 14. 10. 2009, 19:41
DOST DOBRÝ (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ratafa 14. 10. 2009, 18:11
No to vypadá úžasně (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie