(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
DOMÁCÍ SULC

Potřebné ingredience
1 KG vepřové,1 koleno,2 packy, vajíčka,okurky, želatina 4 p,sůl,pepř 2 masox
Postup přípravy
Opláchneme maso dáme vše vařit do většího hrnce a přidáme masox,když je moso měkké vyndáme a nakrájíme na malé kousky ,a poklademe na dno pekáče, větší vrstvu masa ...potom si uvaříme vajíčka ...mezi tím si na maso poklademe okurky kolečka po celé ploše...na vrch dáme plátky uvařeného vajíčka.Do vody ve které jsme vařili maso dáme želatinu a rozmícháme horkém vývaru,dochutíme solí ,pepřem a nalijeme na sulc,až po okraj pekáče.Dáme ztuhnout do lednice na 3 hodky nebo na balkon ,můžeme podávat s octem.

atakto je hotovo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kleop
(upraveno)
27. 12. 2009, 17:58
Vypadá to opravdu krásně,
, proč přidáváte želatinu? Myslím že sulc ztuhne na zakladě kůžiček z kolene a pacek.Nebojte se toho a želatinu klidně vynechte.






nahlásit
hera123
(upraveno)
30. 12. 2015, 12:02
@kleop
Spíš by mě zajímalo proč Masox

nahlásit

hvezdamodra
(upraveno)
14. 10. 2009, 19:41
DOST DOBRÝ










nahlásit

ratafa
(upraveno)
14. 10. 2009, 18:11
No to vypadá úžasně



nahlásit