Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Bramborákový řízek

0.0
Bramborákový řízek

Potřebné ingredience

Kuřecí nebo jíné řízky a klasické těsto na bramboráky

Postup přípravy

Řízky naklepeme na tenčí plátky,obalíme v těstu na brámboráky a pozvolna osmažíme na pánvi,aby řízek nebyl syrový.
Můžeme jíst samotné nebo se zeleninovým salátem.
Je to jednoduché a velmi dobré.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Carcooolka 5. 2. 2010, 20:51
Teda to bych se bala, že to kuřecí maso bude syrové *-)
JanysK. 10. 2. 2010, 9:23
@Carcooolka Taky jsem se bála,ale jak je to naklepané na tenčí plátky,tak to syrové neni :-) :-) :-) :-) :-)
kopretin.a 6. 11. 2009, 18:28
Já to dělám tak, že maso naklepu, nakrájím na malé kousky, okořením a osolím a přímo vmíchám do bramborákového těsta....mám jistotu, že maso nebude syrové a bramboráky nejsou tlusté a jsou pěkně křupavé (L)
calexaci 6. 11. 2009, 16:56
Teda vy mi dáváte sliny mi tečou po bradě (pl) (pl) Jdu loupat brambory a už se moc těším až se zase přežeru hi hi (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
JanysK. 6. 11. 2009, 18:25
@calexaci Tak dobrou chuť :-) :-) :-) :-) A dejte vědět jak chutnalo (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (hello) (hello)
calexaci 7. 11. 2009, 13:57
@JanysK. Jani chutnajíííí báječně. (L) (L) (L) jen prej smrděli,ale mááálem hi hi (clamp) (clamp) (clamp) Mám jich dělat prej víc.Nemohly se jich nějak dojíst (L) (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (child8) (child8)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie