Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Pečené pusinky z bramborové kaše

0.0
Pečené pusinky z bramborové kaše

Potřebné ingredience

Bramborová kaše, vejce, sýr ...

Postup přípravy

Když mi zbude bramborová kaše-může být i více dní stará, tak do ní přidám podle množství kaše - vejce, nastrouhaný sýr Cihla, sůl dle chuti a pokud máme rádi i další bylinky, či jiné příchutě (česnek, cibuli…).Pak sáčkem stříkám pusinky na plech vyložený pečícím papírem.Peču dost zprudka cca při 200°C , když jsou pusinky svrchu už zbarvené mírně dohněda zmírním na 180°C a dopeču cca 10 min.
Jsou skvělé jako zobání k vínu nebo příloha k masu s omáčkou (např.k roštěnce) nebo jen tak!
Dobrou chuť !

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 11. 11. 2009, 15:27
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
šlaušek 11. 11. 2009, 14:45
Vypadá to moc dobře (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
jazavka 11. 11. 2009, 8:21
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
Carcooolka 10. 11. 2009, 21:51
ty jsou super, takové dělali v řecku a synek je ted vyžaduje i doma. díky za recept |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie