Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuřecí maso s hruškama

0.0
Kuřecí maso s hruškama

Potřebné ingredience

kuřecí řízky, hrušky, med, mletá skořice, červené víno, sůl, pepř, máslo

Postup přípravy

Kuřecí řízky osolíme a opepříme( není nutné), a osmažíme na pánvi-klasický přírodní řízek.
Hrušky si rozčtvríme, zbavíme jadřince a slupky, do měkka podusíme na másle, pak přidáme špetku skořice mleté, lžičku medu a zalijeme troškou červ. vína. Necháme trochu povařit( z vína se alkohol vyvaří) tak je možno dát toto jídlo i dětem!
Příloha hranolky, pečené brambory, krokety, rýže
Přeji dobrou chut!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

LenkaaWilliam 5. 9. 2007, 21:42
Také něco takového dělám, je to mňamka. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Zní to možná divně ale zkuste k těm hruškám někdy přidat pokrájený slabý párek.Jednou jsem tímto způsobem pekla kuře a bylo naprosto vynikající. |:o)
Vuruk 5. 9. 2007, 20:41
Dělali jsme včera a bylo naprosto vynikající!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Neměli jsme tedy prsa, ale měli jsme stehna. Osolila jsem je a oskořicovala :-) dala do pekáčku s máslem a navrch dala trochu medu. Pekla a podlévala.. Hrušky jsme udělali stejně, jen jsem asi přidali víc medu. :-) Fakt to bylo naprosto úžasný a nádherně to vonělo. Bylo to fakt super, recept si zapisuji! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (D) (D) (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie