ovečka
Potřebné ingredience
mramorový korpus, krém z ledových kaštanů a mléčná potahovací hmota
Postup přípravy
Dělala jsem pro sestřenku k jejím dvacetinám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
27. 12. 2009, 23:01
gonzar
(upraveno)
26. 12. 2009, 17:06
Pavli, krásná ovečka, moc se ti povedla a daří se ti. Posílám velký obdiv.
Paja1978
(upraveno)
20. 12. 2009, 8:24
Moc vám všem děkuji za krásné hodnocení
darinka30
(upraveno)
18. 12. 2009, 21:24
lrasna..
miska.plyska
(upraveno)
18. 12. 2009, 20:50
gabsa
(upraveno)
18. 12. 2009, 18:19
tak ta je nádherná moc se podařila
Handulka0
(upraveno)
18. 12. 2009, 15:30
cherba
(upraveno)
18. 12. 2009, 13:07
super
anete1
(upraveno)
18. 12. 2009, 11:02
krásná!