Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuřecí smotky plněné šmakounem na jehle

0.0
Kuřecí smotky plněné šmakounem na jehle

Potřebné ingredience

kuřecí maso-prsa,šmakoun,porek,šunka,cibule,česnek,žampiony,olej,sojová omáčka,steakové koření

Postup přípravy

Kuřecí maso naklepeme,nakrájíme na kousky,okořeníme a naložíme do oleje.Na každý kousek položíme kousek šmakouna a zarolujeme.Porek nařízneme a rozebereme po vrstvách,do porku vložíme nudličky šunky.Střídavě napícháme na jehly.Špízy upečeme na oleji na pánvi .Vyndáme a na oleji orestneme cibuly a česnek,přidáme žampiony a zakápneme sojovkou.Cibule je proto,aby nebyly brambory jako příloha suché.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

yaya6 8. 8. 2007, 20:20
Ahoj,mužu se zeptat co je to šmakoun? *-)
danusa01 8. 8. 2007, 20:59
@yaya6 Ivonko, na adresewww.smakoun.cz najdete vše co potřebujete.Dana
yaya6 9. 8. 2007, 17:54
@danusa01 děkuji :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie