(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
KOKOSOVA LASKA
Potřebné ingredience
TESTO: 30 dkg polohrube mouky, 1 prasek do peciva, 3 vejce, 15 dkg cukru krupice, 100 ml oleje, 200 ml mleka Cokoladovy pudink uvarime dle navodu NAPLN: 2 zakysane smetany, 1 vanilkovy cur, 1 velka cokolada Margot
Postup přípravy
Zloutky uslehame s cukrem. Pridame olej, mouku smichanou s praskem do peciva, mleko a nakonec pomalu vmichame snih z bilku. Testo nalijeme na vymazany a vysypany plech.
Uvareny a vychlazeny pudink nalijeme na testo. Lijeme z vysky, aby propadl do testa. Dame pect do vyhrate trouby na 200 stupnu, tak na 15-20 min.
Nakonec smichame smetanu s vanilkovym cukrem a namazeme na vychladlou buchtu a posypeme nastrouhanou cokoladou Margot.
Buchta neni moc sladka a pro nas, co furt resime nejaka ta kila je opravdu vyborna. Osobne moc nepecu, ale tenhle recept v casopise Tipy a triky od pi. Kobalkove je supr.
Uvareny a vychlazeny pudink nalijeme na testo. Lijeme z vysky, aby propadl do testa. Dame pect do vyhrate trouby na 200 stupnu, tak na 15-20 min.
Nakonec smichame smetanu s vanilkovym cukrem a namazeme na vychladlou buchtu a posypeme nastrouhanou cokoladou Margot.
Buchta neni moc sladka a pro nas, co furt resime nejaka ta kila je opravdu vyborna. Osobne moc nepecu, ale tenhle recept v casopise Tipy a triky od pi. Kobalkove je supr.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ilonáček
(upraveno)
10. 2. 2010, 10:06







nahlásit