Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Kokosová bábovka

0.0
Kokosová bábovka

Potřebné ingredience

3vejce,1hrnek cukr moučka,1vanilkový cukr,citronová kůra,1hrnek vlažného mléka,1hrnek oleje,1hrnek hladké mouky,1/2hrnku hrubé mouky,1prášek do pečiva,1/2hrnku kokosu

Postup přípravy

V míse si ušleháme vejce s moučkovým a vanilkovým cukrem.Potom přidáme mléko,citrónovou kůru a olej.Zvlášť v míse si zamíchejte obě mouky s práškem do pečiva a přidáme k ušlehané směsi.Umícháme a nakonec přimícháme kokos.Vymažeme a vysypeme bábovkovou formu vlejeme těsto a upečeme v předehřáté troubě na 150stupňů.Bábovka je vláčná a moc dobrá.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

reena 16. 12. 2012, 16:18
Ivetko , děkuji za skvělý receptík na bábovku :-$..... jsem dnes hledala co bych (Z) (X) upekla k zítrejší svačině do školy . A je fakt krehká . Renča (hello)
Repkova 8. 8. 2008, 13:59
(Y)Perfektní bábovka. Manžel chválí. A to má hodně mlsný :-p . Je vynikající. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
veronica 15. 6. 2008, 10:56
(Y)ÚŽASNÁ !!! |:o) Tak jednoduchá ! Musím vás pochválit, skoro celou bábovku udělala moje 5ti lettá dcera, je to MÓÓC rychlá bábovka! Chuťově vynikající, vláčná, žádná suchá bábovka, měla jsem tu ten den 3 babičky a všechny chtěli recept a to jsou nějaké expertky na pečení!!!! Ještě musím podotknout, že já neumím péct vůbec a tot se mi náremně povedlo. Takže ode mne 1* |:o)
petiv 15. 6. 2008, 21:50
@veronica tak to mě moooooooc těší a jsem ráda,že se povedla a že vám chutnalo (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) díky mooooc (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie