Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kokosová kostka

0.0
Kokosová kostka

Potřebné ingredience

Piškot - 4 větší vejce (nebo 5 malých), tolik kolik váží vejce, tolik dáme moučkového cukru, stejné množství polohrubé mouky, 3/4 prášku do pečivá a 4polévkové lžíce horké vody
Krém - plechovka kokosového kremu, kterou jsem dolila mlékem na půl litru, 2 kokosové pudinky, 1máslo a cukr dle chuti
Kokos, ozdoby

Postup přípravy

Piškot - vejce s cukrem a vodou šlehám ve šlehači 20minut a pak na pomalejší výkon jemně zašlehám mouku s pr.do pečiva. A upeču na pečicím papíře, nebo může být i vymazaný plech. Pečeme při 170°C.

Krém - mleka a pudinku uvařím pudink, který nechám vychladnout a rozmíchám ho ručním šlehačem. V mice si vyšleham máslo s cukrem (cca 2lžice) a po trochách přišlehám pudink. Případně dosladim.

Piškot překrojíme namažeme krémem, nechame si trochu si odložíme. Přiklopíme, namažeme tenkou vrstvou vršek, posypene kokosem, nakrájíme a každy kousek ozdobíme.

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Helusicka 20. 5. 2009, 15:26
Dobrý den, :-) Váš receptík vypadá na obrázku opravdu suprově (Y) (Y) (Y). Ráda bych ho upekla své rodince tak se Vás chci zeptat kde kupujete " plechovka kokosového kremu". Děkuji za odpověď (clamp) (hello)
simeks 22. 5. 2009, 21:16
@Helusicka Dobrý večer, musím se vám omluvit, že jsem na váš dotaz přišla až teť jsem tady nová a moc se v tom ještě nevyznám. Já jsem ho koupila v Makru, ale viděla jsem ho i v Hypernově a Tesku, je tam napsano kokosové mléko, ale je to hodně husté a je to drašší (složení je 80% extrakt z kokosových ořechů a voda), nevím, jak to jinak napsat, když tak vám to vyfotím. Již jsem na internetu i četla, že si můžete i kokosové mléko vyrobit tak, že povaříte strouhaný kokos v mléce
Ilonáček 18. 5. 2009, 19:36
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
manhartici 17. 5. 2009, 15:05
KRRRÁÁÁÁÁSAAAAAA..... (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie