(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Krůtí medailonky ve vinném těstíčku
Potřebné ingredience
8 menších plátků krůtího masa,sů,tuk na smažení,citron,petrželka kadeřavka
TĚSTÍČKO:1 dl bílého vína,1 dl mléka,2 vejce,50 gr tvrdého sýra,hladká mouka
Postup přípravy
Ve víně a v mléce rozšleháme vejce,přidáme najemno nastrouhaný tvrdý sýr,sůl a mouky tolik,aby vzniklo středně husté těstíčko.
Plátky masa naklepeme,osolíme a ponoříme do těstíčka.Poté vložíme do pánvičky s rozehřátým tukem a po sobou stranách zvolna smažíme dozlatova.
Usmažené medailonky ozdobíme plátkem citronu a snítkem kadeřavé pertželky.
Podáváme s hranolkami a tatarskou omáčkou.Můžeme přizdobit různou,čerstvou zelenonou.
Plátky masa naklepeme,osolíme a ponoříme do těstíčka.Poté vložíme do pánvičky s rozehřátým tukem a po sobou stranách zvolna smažíme dozlatova.
Usmažené medailonky ozdobíme plátkem citronu a snítkem kadeřavé pertželky.
Podáváme s hranolkami a tatarskou omáčkou.Můžeme přizdobit různou,čerstvou zelenonou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

25566
(upraveno)
15. 10. 2011, 19:54





nahlásit

Helunda
(upraveno)
7. 5. 2009, 13:43
.TENTO RECEPT JSEM VYZKOUŠELA...SICE BEZ VÍNA...ALE BYL TO POŠMAK....



nahlásit