Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

TŘÍBAREVNÉ ŘEZY HRK-HRK OLÉ

0.0
TŘÍBAREVNÉ ŘEZY HRK-HRK OLÉ

Potřebné ingredience

Doba přípravy asi 25 minut Těsto:3vejce ,120g cukru 1 balíček van. cukru,150g plohrubé mouky ,3 zarovnané k.lžičky prášku do pečiva ,1vrchovatá lžíce kakaa Náplnˇ:mandarinkový kompot (hmotnost po okapání asi 500g),250 smetany ke šlehání ,1 balíček Creme Olé s čokoládovou příchtí,1 balíček Smeta-fixu Na ozdobení :1 balíček šlehačky v prášku,150mlmléka ,1PL kakaa,1 balíček světlé polevy.

Postup přípravy

Příprava:
1-Na těsto vyšleháme vejce s cukrem a vanilkovym cukrem elektrickým šlehačem na nejvyším stupni do pěny.Zlehka ručně vmícháme prosátou mouku smíchnou kypřícím práškem a kakaem.Vypracujeme hldké těsto.

2-Těsto vylejeme na plevh (30-40 cm) vymazaný a vysypaný hrubou moukou .Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 12 minut.

3-Upečený korpus necháme vychladnout. Na náplnˇ vlijeme kompot i se štˇávou do uzavíratelné nádoby o objemu asi 3 l.Přilejeme smetanu ,přidáme puding Creme Olé a smeta-fix.Nádobu pevně zavřeme .Několikrát intenzivně protřebeme(celkem 15-30 vteřin),tak aby byly všechny přísady dobře promíchané .Vše ještě promícháme metličkou ,tak abychom suché přísady odtranili z okraje mísy a vmíchali do náplně.Vzniklou náplnˇnatřeme na korpus a rovnoměrně rozetřeme.

4-Na ozdobu připravíme šlehačku v prášku s mlékem podle návodu na obale.Zašleháme do ní kakao a natřeme na krém.Polevu rospustíme a moučník ozdobíme.Řezy vložíme na hodinu do lednice.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 9. 2. 2010, 17:57
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
nielsen 9. 2. 2010, 18:25
@Ilonáček děkuji taky tak chutná

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie