(recept
si oblíbilo 44 návštěvníků)
NAKLÁDANÝ HERMELÍN bez oleje
Potřebné ingredience
1 sklenici kozích rohů 6 camembertů nakrájená cibule, bobkový list, nové koření mleté, červená paprika mletá, česnek , grilovací koření
Postup přípravy
Camemberty si rozpůlím vertikálně a každou půlku naříznu, dovnitř nasypu trochu nového koření, červené papriky a vložím plátek cibule a česneku. Takto naplním všechny hermelíny.
Dám je do misky ( nedávám do sklenice ) a posypu nakrájenou cibulí, česnekem, nakrájenými kozími rohy a nasypu nového koření, mletou papriku a trochu grilovacího koření. Vše zaliji nálevem z kozích rohů, na misku dám potravinovou folii a nechám na stole několik dní ustát.
Dle mě o 100% lepší než s olejem, které se hodně nasáknou olejem a nědělalo nám to dobře.
VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE!!
Dám je do misky ( nedávám do sklenice ) a posypu nakrájenou cibulí, česnekem, nakrájenými kozími rohy a nasypu nového koření, mletou papriku a trochu grilovacího koření. Vše zaliji nálevem z kozích rohů, na misku dám potravinovou folii a nechám na stole několik dní ustát.
Dle mě o 100% lepší než s olejem, které se hodně nasáknou olejem a nědělalo nám to dobře.
VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
novackova
(upraveno)
18. 1. 2016, 12:50
diegog4
(upraveno)
18. 1. 2016, 11:21
Dobrý den, mám otázku proč by se neměl dávat do lednice? a proč ne do sklenice? PK
Kacer z Prahy
(upraveno)
28. 12. 2015, 18:15
ondraha
(upraveno)
28. 12. 2015, 12:14
Super nápad, vyzkouším.
hrusticka84
(upraveno)
9. 1. 2011, 13:03
tak i já neodolala a vyzkoušela ...je to dobré,ale docela určitě budete potřebovat toho láku víc než jen z jedné velké sklenice kozích rohů V lednici jsme je uchovali 14 dní pak už nebylo
magdak
(upraveno)
23. 12. 2010, 14:10
Včera jsem naložila a mezi svátkama budeme konzumovat
xsuzzi
(upraveno)
6. 5. 2010, 10:36
a jak dlouho je musím nechat uležet a za jak dlouho sníst,aby se nezkazily? Děkujuu
panib
(upraveno)
24. 3. 2010, 19:08
Musím zkusit, jsme na sýry, ale ten lák mě vůbec nenapadl, skvělý nápad
BIGSTAR
(upraveno)
15. 3. 2010, 13:47
Taky jsme si udělali nakládané s olejem, ale nasáklé to je opravdu hodně, ani mi to moc nedělalo dobře, pak příteli kamarád řekl, že to nakládá jen do láku a je to výbornéééé. I po 2 dnech se hermelíny dají jíst. Je to mňamka
panib
(upraveno)
13. 3. 2010, 9:57
vyzkouším
Babulka1
(upraveno)
5. 3. 2010, 22:08
zní to slibně, určitě to vyzkoušíme!!!
luciene1
(upraveno)
3. 3. 2010, 14:50
No tak to je super nápad .Já mám ráda všechno nakyselo a u hermelínů mi vždycky vadilo,jak jsou nasáklé olejem.Vyzkouším!!!