(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Fazolková omáčka
Potřebné ingredience
Suroviny: l sklenice sterilovaných fazolek, 250 ml smetany, 50 g másla, 50 g mouky, vývar, sůl, ocet
Postup přípravy
Postup:
Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, rozředíme ji vývarem a nálevem z fazolek, osolíme a necháme provařit. Přidáme smetanu, vložíme fazolky, případně dochutíme octem a necháme přejít varem.
Poznámka:
Servírujeme s vařeným hovězím masem, vajíčkem a bramborami.
Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, rozředíme ji vývarem a nálevem z fazolek, osolíme a necháme provařit. Přidáme smetanu, vložíme fazolky, případně dochutíme octem a necháme přejít varem.
Poznámka:
Servírujeme s vařeným hovězím masem, vajíčkem a bramborami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tomulinecek
(upraveno)
22. 2. 2010, 9:21
to miluji