Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Fazolková omáčka

0.0
Fazolková omáčka

Potřebné ingredience

Suroviny: l sklenice sterilovaných fazolek, 250 ml smetany, 50 g másla, 50 g mouky, vývar, sůl, ocet

Postup přípravy

Postup:

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, rozředíme ji vývarem a nálevem z fazolek, osolíme a necháme provařit. Přidáme smetanu, vložíme fazolky, případně dochutíme octem a necháme přejít varem.

Poznámka:

Servírujeme s vařeným hovězím masem, vajíčkem a bramborami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tomulinecek 22. 2. 2010, 9:21
to miluji (pl) (pl) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie