Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

SNÍDANĚ PO ANGLICKU :-) SENDVIČE - TOUSTY

0.0
SNÍDANĚ PO ANGLICKU :-) SENDVIČE - TOUSTY

Potřebné ingredience

toustový chléb, anglická slanina, vejce, máslo

Postup přípravy

postup přípravy je dle obrázků...jen na doplnění.
angličané chléb tousťák neopékají a nemažou ani máslem, ale mě to tak víc chutná... bez másla mi to přišlo takové sušší, takže jsem si to vylepšila po svém:-))
je to dobrá snídaně, svačina či rychlá večeře.....

na pánvičce na sucho opražíme plátky anglické slaniny - kdyžtak můžeme na plechu v troubě nebo na grilu....

pak udělám "volská oka" - všichni známe...pokud se vám spojí, tak je oddělte....

mezitím si dáme do topinkovače opéci tousty - používáme raději nějaké větší tousty, néé ty nejlevnější obyčejné malé a tenké:-((

vajíčka obrátíme aby se dodělali a můžeme hned vypnout sporák a odstavit, i tak se dodělají.....(přesně tak to v anglii dělají a bez oleje - já tam nechávám vypečený tuk z té slaniny)

každý toust potřeme slabě máslem a poklademe 1-2 plátky opražené slaniny

dáme 1 vejce - volské oko

přiklopíme druhým toustem a rozkrojíme napříč!!!

výborné!!! rychlé a křupavoučké!!! touto snídaní vašeho "miláčka" určitě příjemně překvapíte...pkud tedná nemá raději po ránu müsli s mlékem:-)

mňam ... v Anglii jeden tento sendvič v rychlém občesrtvení stojí cca 2.5 liber!!!!

RYCHLEJŠÍ VERZE BACON AND CHESSE:
opečený teplý toast namažeme slabě máslem, na to položíme plátek eidamu (teplem krásně změkne)

na to dáme opečenou slaninu, přiklopíme druhým toastem a překrojíme napříč..

výborné, křupavé!!!!!

používám Rosický tmavý pšeničný tousťák .... Dobrou chuť

Pravý anglický chléb a anglická slanina

Rozdíl mezi anglickým a naším chlebem :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie