Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

šumavské řízky

0.0
šumavské řízky

Potřebné ingredience

plátky vepřové kýty nebo kotlety
brambor
česnek, cibule
sůl,pepř, majoránka
mléko, hl. mouka

Postup přípravy

připravíme těsto jako na bramborák, vepřové maso naklepe, posolíme,opepříme a osmažíme na pánvi do zlatova.
Na pánev si dáme vrstvu bramborového těsta,na to plátek masa a pak zase vrstvu bramborového těsta, smažíme z obou stran do zlatova. Vrstva těsta nesmí být moc silná jinak se dost nepropeče. je to Mňamka a u nás nikdy nic nezbyde!!!
obrázkový postup snad dodám.
přeji dobrou chut

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie