Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
Ořechové rohlíčky

Ořechové rohlíčky

Potřebné ingredience

150g nízkotučného tvarohu
60 g cukr moučka
6 lžic oleje
4 lžíce mléka
1 vejce
300 g hl. mouky
1 prášek do pečiva
špetka soli
- Náplň:
80 g ml. ořechů
2 lžíce smetany

Postup přípravy

tvaroh promícháme s cukrem,olejem,mlékem a žloutkem. Mouku promícháme s práškem do pečiva a solí a vše důkladně prohněteme. těsto vyválíme na plát.
rádylkem vykrajujeme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Genovese

Genovese

Potřebné ingredience

olivový olej,hovězí kýta, cibule, mrkev, bílé víno, masox

Postup přípravy

GENOVESSE
hovězí maso, cibule a mrkev nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji pořádně dohromady osmažíme, SKORO připálit, pak podlejeme bílím vínem a pomalu dusíme, dáme zatím 1…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
šumavské řízky

šumavské řízky

Potřebné ingredience

plátky vepřové kýty nebo kotlety
brambor
česnek, cibule
sůl,pepř, majoránka
mléko, hl. mouka

Postup přípravy

připravíme těsto jako na bramborák, vepřové maso naklepe, posolíme,opepříme a osmažíme na pánvi do zlatova.
Na pánev si dáme vrstvu bramborového těsta,na to plátek masa a pak…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
RYCHLÁ tuňáková omačka na těstoviny

RYCHLÁ tuňáková omačka na těstoviny

Potřebné ingredience

tuňáka v oleji ( plechovka)
loupaná rajčata krajená ( v plechovce)
2 troužky česneku,
sůl, bazalka

Postup přípravy

na rozpálenou pánev vyklepneme tuňáka a necháme chvilku smažit, pak přidáme v celku česnek a zalijeme rajčaty. necháme chvilku dusit. podléváme ale aby to mělo pořád jakoby…

Zobrazit více...

Kategorie