(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Lovosická čalamáda

Potřebné ingredience
1 kg cibule,
1 kg papriky,
1 kg rajčat,
1 kg okurek,
1/4 l octa,1/4 l oleje,20 dkg cukru,5 dkg soli
Postup přípravy
Veškerou zeleninu nastrouhám v robotu na hrubém struhadle,vložím do velkého hrnce,přidám ostatní přísady,povařím 10 minut,nandám do sklenic a steriluji 10 minut při 80 stupních C.
Možno přidat i kousek feferonky.Čalamádu používám i pod maso při pečení.Ale nejradši jí máme jako oblohu k jídlu.
Je to rychlé a móóóc dobré !!!
Možno přidat i kousek feferonky.Čalamádu používám i pod maso při pečení.Ale nejradši jí máme jako oblohu k jídlu.
Je to rychlé a móóóc dobré !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Adoniska
(upraveno)
4. 12. 2007, 18:36
Jé Jani,já jsem si toho vzkazu všimla až teď.
To jsem ale ostuda.
Jinak ale zdravím Lovosice,zrovna v sobotu tam jedeme na sedmdesátku naší mamči.






nahlásit

PRATELKA
(upraveno)
25. 8. 2007, 13:22
Jé já jsem z Lovosic a ani jsem nevěděla, jak se naše čalamáda dělá. Takže díky, určitě vyzkoušíme













nahlásit