Zobrazit přihlášovací formulář

obrovská beruška

0.0
obrovská beruška

Potřebné ingredience

dva korpusy náplň pařížská šlehačka z 1,5l,,a FORMIX

Postup přípravy

KLAS, POSTUP

NÁHLED

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

miminecka 5. 4. 2010, 12:04
(^) je nádherný (zajic)
akin77 18. 3. 2010, 9:07
(Y) (Y) |:o) |:o) (L)
jazavka 7. 3. 2010, 18:40
...krasna... (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
darinka30 7. 3. 2010, 17:35
super... (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček 7. 3. 2010, 15:00
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
cherba 7. 3. 2010, 13:16
moc pěkná beruša (Y) (Y) (Y) (Y)
HHaannuullee 7. 3. 2010, 12:13
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Katuš B. 7. 3. 2010, 11:07
Nádherná (clamp) (clamp) (clamp) už podle toho množství šlehačky, to musela být opravdu velká macanda ,-)
dadula1 7. 3. 2010, 10:32
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Nádhera

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie