(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Rychlá hnědá buchta s citronovou polevou
Potřebné ingredience
3 sklenky hladké mouky,2 sklenky moučkového cukru,1 sklenka oleje,2 sklenky mléka,1 prášek do pečiva,1 vejce,3 lžíce kakaa nebo podle chuti více.Upečeme a po vychladnutí potřeme citronovou polevou.
Postup přípravy
PŘEJI DOBROU CHUŤ U KÁVIČKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Všechny přísady smícháme na jednou a vyšleháme.Na plech vložíme pečící papír a nalijeme.Pečeme na běžnou teplotu.
Přichystáme si citronovou polevu podle návodu.
Potřeme a necháme ztuhnout.Buchta je nadýchaná a dlouho čerstvá.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marc
(upraveno)
18. 11. 2012, 17:22
Buchtu určitě zkusíme, jen jak velká sklinka to je? Děkuji
Pemajanka
(upraveno)
15. 3. 2010, 14:56
Jednoduchá, výborná Mňamka Poprvé jsem zkusila domácí citronovou polevu a moc se povedla, hladká, ledová, rychle ztuhla a po buchtě se jen zaprášilo Děkujeme
Ilonáček
(upraveno)
10. 3. 2010, 23:04
trala
(upraveno)
10. 3. 2010, 20:43
Vypadá moc dobře jen se chci zeptat, nepatří tam polohrubá mouka ?
jasule
(upraveno)
10. 3. 2010, 20:56
@trala
Ne néé hladká