Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře pečené jako bažant

0.0
Kuře pečené jako bažant

Potřebné ingredience

Kuře, slanina, máslo, sůl, cibule, celý pepř, celé nové koření, bobkový list, jakovec, hladká mouka.

Postup přípravy

Kuře rozdělíme na čtvrtky, porce prošpikujeme slaninou, pak osolíme a opečeme na másle do zlatova. Opečené porce dáme stranou, ke zbylému tuku přidáme kostičky slaniny a do růžova osmažíme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme celý pepř, celé nové koření, kousek bobkového listu, 1 zrnko jakovce, zalijeme trochou vody, vložíme opečené porce kuřete a dusíme. Měkké porce vyjmeme ze šťávy, tu necháme vysmahnout, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a zalijeme vodou. Dobře povaříme, do hotové šťávy vyložíme zpět kuře a prohřejeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie