(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
SEKANÁ
Potřebné ingredience
Maso vepřové i hovězí, uzené maso, podle chuti a králičího masa, klobásu ,vajíčko, hladká mouka, majoránka, sůl, pepř, česnek či cibule, směs do mletých mas
Postup přípravy
Veškeré maso co máme tak pomeleme a doporučuji 2-3 po sobě....
Možno přidat salámy, klobásu, králík či zvěřina...
Pak přidáme vajíčko, trochu hladké mouky, nešetříme majoránkou, solí, pepřem a česnekem cibuli
případně kořenící směs do mletých mas.
Hmotu pečlivě propracujeme a vytvoříme šišku, kterou pečeme v troubě obvyklým způsobem.
Druhá možnost je vytvořit z hotové ho masa placky či šišku...jak je libo...
a bez dlouhého obalování opéci z obou stran na pánvi.nebo v troubě..
Pokud pomelete 2-3 je dobrá pro děti..
Možno přidat salámy, klobásu, králík či zvěřina...
Pak přidáme vajíčko, trochu hladké mouky, nešetříme majoránkou, solí, pepřem a česnekem cibuli
případně kořenící směs do mletých mas.
Hmotu pečlivě propracujeme a vytvoříme šišku, kterou pečeme v troubě obvyklým způsobem.
Druhá možnost je vytvořit z hotové ho masa placky či šišku...jak je libo...
a bez dlouhého obalování opéci z obou stran na pánvi.nebo v troubě..
Pokud pomelete 2-3 je dobrá pro děti..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé