(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vaječná tlačenka

Potřebné ingredience
1 Maravanka(330g), 3 zarovnané lžíce želatiny v prášku, 75 ml nálevu z Moravanky, 4 vajíčka natvrdo, 1 menší cibule, 250 ml tatarky, 1/2 lžičky soly, špetka pepře
Postup přípravy
Moravanku slijeme v 75ml nálevu necháme nabobtnat želatinu ,pak ji ohřejeme až se rozpustí ,nesmí se vařit.
Zeleninu z Moravanky nakrájíme na drobno,i cibuli a vařená vajíčka.Smícháme s tatarskou omáčkou ,a osolíme a opepříme,Přidáme rozpuštěnou želatinu a zamícháme.
Směs nalijeme do formy na biskupský chlebíček ,vyložené potravinářskou folií ,dáme do chladničky ztuhnout na nejméně 3 hodiny ,ale nejlépe přes noc .
Zeleninu z Moravanky nakrájíme na drobno,i cibuli a vařená vajíčka.Smícháme s tatarskou omáčkou ,a osolíme a opepříme,Přidáme rozpuštěnou želatinu a zamícháme.
Směs nalijeme do formy na biskupský chlebíček ,vyložené potravinářskou folií ,dáme do chladničky ztuhnout na nejméně 3 hodiny ,ale nejlépe přes noc .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ilonáček
(upraveno)
15. 3. 2010, 10:59






nahlásit