(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pařez se sekerkou

Potřebné ingredience
mramor. korpus, pudinkový krém a marcipán
Postup přípravy
Hlavní přání byla sekerka FISKARS:o))

xxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ilonáček
(upraveno)
6. 4. 2010, 20:28











nahlásit

silvies
(upraveno)
6. 4. 2010, 16:32
Bože, četla jsem papež se sekyrkou





nahlásit

hanys77
(upraveno)
6. 4. 2010, 16:31


nahlásit

liba1963
(upraveno)
6. 4. 2010, 15:44







nahlásit

cherba
(upraveno)
6. 4. 2010, 12:23




nahlásit

darinka30
(upraveno)
6. 4. 2010, 11:07
super..




nahlásit

HHaannuullee
(upraveno)
6. 4. 2010, 10:41





nahlásit
Zuzík79
(upraveno)
6. 4. 2010, 10:29
děkuji moc
...sekerka je z korpusu a dopatlaná punčovinou a pak celá obalená marcipánem


nahlásit

Uďa72
(upraveno)
6. 4. 2010, 22:24
@Zuzík79
Díky za odpověď!
Mám upéct taky nějakou sekerku - prý jako vtipný dort na vztah tchýně&zeť, tak jsem přemýšlela, jak ji udělám, jestli jen z punčoviny nebo jen z marcipánu. ale ten kousek korpusu bude lepší! Moc mi to pomohlo!


nahlásit

Uďa72
(upraveno)
6. 4. 2010, 10:11
Pěkná sekerka!
Z čeho, prosím je? To je také korpus nebo jen marcipán?



nahlásit