(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Uzené na hrášku s bramborovým knedlíkem
Potřebné ingredience
1 větší konzerva hrášku, hladká mouka, máslo, sůl, pepř, bramborový knedlík, uzené
Postup přípravy
Je to dobrůtka, pokud máte rádi steril.hrášek z konzervy. Na másle si osmažím cca 1-2 lžíce hladké mouky do růžova a zaliju vodou z přeceděného hrášku a povařím. Pak do toho jen šupnu hrášek a ochutím. Většinou stačí jen pepř, a trošička soli - dle chuti. Je to rychlovka. Pokud je to hodně husté, zředíme vodou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bylinka1
(upraveno)
2. 6. 2010, 19:10
Taky někdy dělám ze sterilovaného hrášku a je to mňaminka a rychlovka