Moje svatební premiéra :-))
Potřebné ingredience
Na podkovu: čokoládový korpus z deseti celých vajec, víšňová marmeláda, čokoládový krém z Pikaa, osypáno strouhanými ořechy a čokoládou, čoko poleva, čoko růže Třípatrák: největší patro-mramorový korpus, jahodová marmeláda, vanilkový krém s koňakem, prostřední-ořechový korpus, jahodová marmoška, smetanový krém s čoko hoblinkami, hroní patro-kakaový korpus, jahodová marmoška, ořechový krém, rum, WI.
Postup přípravy
Včera jsem obdržela asi poctu nejvyšší, otec nevěsty(kterej prý málokdy něco pochválí, navíc pochází z cukrářské rodiny, to vědět, tak dorty ani nedělám, jaký bych měla nervy), vzkazoval, že dorty byly vynikající a cituji: "Ten čokoládový skákal do huby sám". Tak jsem moc ráda a teď už i já vnitřně spokojená.
Dortík jsem před potažením místo krémem obmazala do rovna řidší punčovinou.
Potahování šlo kupodivu celkem dobře.
Třípatrový
Z vrchu
Maluju a maluju
Podkovička
....
Třípatrový 10,1kg, podkova 4,80kg
Růžička a zlatý prach
Copak máme k obědu?
Tak a sobotní dortíček z krémů, které zbyly pro našeho Jiřínka k svátku, takže taková rychlovka zbytkáček.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé