Kabelka se střevíčky Hello Kitty (s postupem na obojí)

Potřebné ingredience
mramorový korpus dle onasi, pudinkovo-máslový krém, proloženo kompot. broskvemi, potah: 70% domácí marcipán Aero-orion + 30% WI, gelové garvičky
Postup přípravy

korpus upečený z 1,5 dávky mramorového, obarvený jen na růžovou. Trošku se mi to chytlo, ale pak jsem to ořízla

odříznutý do oblouku, takový pak bude mít tvar kabelka až se korpus "postaví". Zbylý kus jsem použila na postranní kapsy

už ořízlý (od spáleného) a "postavený" korpus. Až se to promaže a proklade ovocem, bude kabelka o trochu vyšší

řezáno odposda "kabelky". Na takové pláty, které postupně promazávám

*

na promazaný základ přimáčklé na boky zbylé pláty (z odkrojku), jako boční kapsy a promazané

potažená plátem růžové a dozdobování fialkovou

zip - pruh marcipánu a nožíkem naznačena prostřední čára + boční "zářezy". Na fotce zatím jen na jedné straně

konec zipu

dozdobování - to už jsem moc nefotila - jen obličej kitty

vytiskla jsem si šablonu (stažená z netu) a podle ní vykrojila podešev. Tu podložila krabičkou a nechala do druhého dne vytuhnout. Dále jsem si vyválela dva válečky o výšce krabičky a také nechala vytvrdnout

druhý den jsem obě části spojila vodkou

přilepila jsem vrchní díl a vypodložila kartonem + igelitem. Před podpatek jsem pro lepší vytvrdnutí také dala igelit

jako poslední jsem vzala pruh hmoty a nalepila jako patu. Aby to dobře drželo, vypomohla jsem si ustřiženým molitanem. Po několikahodinovém vytvrdnutí jsem ještě dodělala vnitřní stélku a poté již jen dozdobila kytičkami a nechala několik dní vytvrdnout
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu























































































