Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Drožďová polévka

0.0
Drožďová polévka

Potřebné ingredience

pórek, mrkev, droždí, libeček, ovesné vločky, zeleninový bujón, bylinky (petržel, pažitka)

Postup přípravy

Na másle krátce osmahneme nakrájený pórek a nastrouhanou mrkev, na to rozdrobíme dvě kostky droždí a mícháme, dokud se nerozpustí. Zalejeme vroucí vodou, přidáme zeleninový biobujón a vaříme. Cca 7 minut před koncem přidáme ovesné vločky a nať libečku. Hotovou polévku dozdobíme bylinkami (petržel nebo pažitka). Výborné pro kojící maminky (vysoký obsah vitamínů skup. B).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie