Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Dršťková polévka

0.0
Dršťková polévka

Potřebné ingredience

cubule,paprika,bobkový list ,nové koření a celý pepř,hladká mouka voda,kapka oleje,mletý pepř masox,sůl,dršťky,česnek,majoránka,kupuji mražené už předvařené!!!

Postup přípravy

Držťky jsou už předvařené tak je jednou hodím do papiňáku přidám bobkový list,nové koření a celý pepř,a tu vodu už nechám na podlejvání.Cibule tak na 1/2kg drštek dám 5 cibulí nakrájím na hrubo a osmažím do zlatova,přidám pytlík sladké papriky,masox a hned sceděné dršťky,a podleju vývarem.A podle potřeby doleji ještě vodouKdyž se začne polévka vařit udélám z mouky a vody středně hustou záklešku a přes cedník naleji do polevky-musí se vařit a musíte míchat aby se neutvořili žmolky.Nevařím moc dlouho asi 10 min.Na konec přidám česnek a majoránku a kdo chce ostřejší přidá si do základu ještě ostrou papriku...Dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

háčkováníája 25. 9. 2011, 12:14
perfektní |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)a to musím říct že mi nikdy tato polévka nechutnala!!!!! Ode dneška už to bude rodinná pochoutka (Y) (Y)d (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)děkuji!!!!!!!!!
fuca 20. 9. 2011, 7:42
Dobrý den, polévka je výborná i tchán si pochutnal a pochválil (Y) (Y) ,-) ,-). Petra
Raguella 9. 7. 2010, 12:48
Dobrý den,tak jsem dnes uvařila k obědu polévku podle Vašeho receptíku,vařila jsem ji poprvé a rodinka panečku baštila a stále (X) (Z) opakovali,jak se mi povedla,což mě zahřálo u (L).Velice ráda doporučuji (mamca) tento receptík,je opravdu rychlá a velice dobrá!!!Už u Vašeho receptíku zůstanu. (Y) (clamp) |:o) (dance) Přeji krásné léto plné (child1) a (child2) (plavec). (hello) (F) (kytara) (L)
Pamela98 29. 5. 2008, 9:26
Tak jsem vám doplnila recepis doufám že se Vám...povede.Pam. (Y) (Y) (Y)
Otakar1 28. 5. 2008, 20:21
prosila bych RECEPT
Alena 2711 22. 5. 2008, 18:06
prosím o recepísek, mně se nikdy nepovedla jako ta pravá " hospodská" díky Alena.Safr@seznam.cz díííky (radost)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie